Personeel

Achter je afval staat een team van 170 enthousiaste medewerkers klaar.

TOPTEAM​

Samen sterk​

ophaler

170 enthousiaste medewerkers

Als 1 team achter je afval

Van afvalpreventie tot -verwerking. Onze 170 medewerkers vervullen elk een belangrijke rol in dit verhaal. Samen zetten we het beleidsplan van de organisatie om in daden.

Achter de schermen sturen we onze organisatieprocessen bij en investeren we in de juiste mensen.

Welverdiend pensioen

In de bloemetjes

Na 2 coronajaren hadden we eindelijk weer een personeelsfeest. Een uitgelezen kans om enkele trouwe collega's in de bloemetjes te zetten na hun welverdiende dienstjaren.

HYBRIDE TEAM​

Samen verbonden​

Workshop brainstorm flexibiliteit

Kantoor- en telewerk

New Way of Working

We omarmden een nieuwe, hybride manier van werken: de combinatie thuis- en kantoorwerk. Met een online bevraging en worldcafés betrokken we het personeel bij een denkoefening voor nog meer flexibiliteit. De acties die hieruit kwamen, zullen we gefaseerd lanceren. 

De boog kan niet altijd gespannen staan. Daarom organiseren we na het werk leuke activiteiten die zorgen voor sfeer en dynamiek in de groep.

Fit team

Samen gezond

Fietsen, werken, bewegen

Gezonde geest en benen

Een hele dag op kantoor met een fit gevoel. Dat kan dankzij de nieuwe zit-stabureaus voor het kantoorpersoneel. Ook de fietsleasing is erg in trek. Meer kilometers in de benen en minder CO2 in de lucht. Zo werken we aan een gezond lichaam in een gezonde omgeving.

Landbouwfolies

Tussen 1 april en 30 juni brachten land- en tuinbouwers 93,18 ton landbouwfolies tegen betaling naar het recyclagepark van Appels.

Evolutie verkoop dennenschors (m3)

No Data Found

Evolutie verkoop dennenschors (m3)

No Data Found

Evolutie aantal bezoekers op recyclageparken 2022

No Data Found

Hoeveelheid afval per inwoner in 2022 (in kg)

No Data Found